Meldingen openbare ruimte

Heeft u een kapotte lantaarnpaal gezien? Ligt er een stoeptegel los of is het wegdek beschadigd? Kunnen de afvoerputjes en kolken het regenwater niet meer aan? Dan horen we dit graag van u. De gemeente is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte. 

Een melding geeft u snel aan ons door via het digitale meldformulier en via WhatsApp (06-57813491). U kunt daarbij ook eenvoudig een foto van de situatie meesturen. 

Hieronder vindt u per soort melding wat u bij de gemeente kunt melden, wat u van de gemeente mag verwachten en hoe de gemeente uw melding oplost. 

De tijd waarin wij uw melding afhandelen is afhankelijk van het type melding en eventueel gevaar voor de omgeving. Op het moment dat wij uw melding in behandeling nemen, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging inclusief de datum waarop uw melding moet zijn afgehandeld.

Wat wilt u melden?

Wilt u overlast of gevaar van geluid, geur, stof of een andere milieuverontreiniging door bedrijven en horecagelegenheden doorgeven? Klik dan hier voor meer informatie. 

Het bedrijf Gildebor onderhoudt de openbare ruimte voor de gemeente Hof van Twente. Binnen Gildebor is nadrukkelijk ruimte voor het ontwikkelen en opleiden van mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel van Gildebor:  tevreden inwoners én een nieuwe vitale organisatie waar de werknemers trots op zijn. 

logo Gildebor

Instructievideo