Melding openbare verlichting

De gemeente heeft de openbare verlichting langs de gemeentelijke wegen in beheer. Niet werkende verlichting en schade aan lantaarnpalen kunt u online melden. U kunt dan zoeken op de straatnaam en de lantaarnpaal aanklikken waar het om gaat. Bij 'storing' kunt u aangeven om welk soort storing het gaat. Wanneer de pin van de lantaarnpaal rood is, dan is de storing al gemeld. 

U kunt uw melding ook doorgeven via telefoonnummer 0547 – 85 85 85.

Niet werkende verlichting

Meldingen over niet werkende verlichting worden door de gemeente direct doorgegeven aan onderhoudsaannemer Ziut. Bij het melden van storingen openbare verlichting is het van belang om plaats, straatnaam en lantaarnpaalnummer aan te geven.

De oorzaak van niet werkende openbare verlichting kan ook gelegen zijn in het energienetwerk. Hiervoor zijn in Hof van Twente de netwerkbeheerders Enexis en Cogas verantwoordelijk. 

Schade aan lantaarnpalen

Een lantaarnpaal die is aangereden of door vandalisme is afgebroken kunt u melden bij de gemeente. Meldingen worden door de gemeente direct doorgegeven aan onderhoudsaannemer Ziut. De lantaarnpaal wordt dezelfde werkdag veiliggesteld. Binnen 30 werkdagen dient de lantaarnpaal vervangen te zijn. Bij het melden van schade aan de lantaarnpaal is het van belang om plaats, straatnaam en lichtmastnummer aan te geven. Indien de veroorzaker bekend is kunt u dit ook aan de gemeente doorgeven, zodat de schade verhaald kan worden.

 

 

 

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/meldingen-openbare-ruimte/melding-openbare-verlichting.html