Riool- en bestratingswerkzaamheden plein Hidderskamp Diepenheim

10 februari 2017 15:00

De bewoners op het plein Hidderskamp in Diepenheim ervaren wateroverlast.  De gemeente wil dit helpen oplossen: de afvoer van overtollig grondwater en hemelwater moet beter geregeld worden.  Daarom heeft de gemeente een nieuw rioolontwerp gemaakt. Dit nieuwe ontwerp moet de pieken in het grondwater reguleren. Het is de bedoeling om niet alleen werkzaamheden aan de riolering uit te voeren. Ook de bestrating zal worden vernieuwd.

De gemeente Hof van Twente wil  aanwonenden en geïnteresseerden in de gelegenheid stellen het nieuwe ontwerp voor de riolering en bestrating te bekijken op dinsdag 28 februari 2017.

De gemeente ontvangt u graag vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur bij het Ottenhuis  aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim (locatie Ottenhuis is tegenover de Herberg de Pol).

Als u op 28 februari niet in de gelegenheid bent om langs te komen dan kunt u het ontwerp tot en met 20 maart inzien in het gemeentehuis aan de Höfte 7 in Goor. Het ontwerp ligt ter inzage bij de infocentrum van het gemeentehuis, daar kunt u ook eventueel een reactie achter laten met betrekking tot het ontwerp.

De uitvoering van de werkzaamheden staat  gepland in het voorjaar van 2017.

Rioolwerkzaamheden

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/02/artikel/riool-en-bestratingswerkzaamheden-plein-hidderskamp-diepenheim-2896.html