Compliment voor duurzaamheid naar Raab Karcher

15 maart 2017 11:04

Voetbalvereniging geeft Holtbar door aan leverancier bouwmateriaal

Voetbalvereniging Rood Zwart heeft de Holtbar - het rondreizende duurzaamheids-compliment uitgereikt aan Raab Karcher voor hun inzet voor inzicht in het gebruik van duurzaam materiaalgebruik, het zogenaamde Greenworks. Rood Zwart is nu zelf het duurzame Noaberschapshoes aan het bouwen. Zij hebben goede ervaringen met Raab Karcher en wilden daarom de Holtbar juist aan hun overhandigen.

Rood Zwart heeft de Holtbar zelf in januari ontvangen. Rob Averdijk van Raab Karcher heeft de Holtbar vrijdag 10 maart in ontvangst genomen. Het is de vijfde keer dat de Holtbar van eigenaar wisselde. De Holtbar wordt steeds doorgegeven aan een persoon of organisatie in de Hof van Twente die een compliment verdient in het kader van duurzaamheid.

Gedegen duurzaamheidskennis

Rob Averdijk, vestigingsmanager van Raab Karcher in Goor, is erg blij met de Holtbar. “Wij vinden duurzaamheid belangrijk en proberen dat ook in onze producten en adviezen door te geven. Het is mooi dat dat nu zo erkend wordt door gebruikers.” Raab Karcher is leverancier van producten in de bouw. Bij het steeds energie-efficiënter maken van gebouwen word ook het milieueffect van  bouwmateriaal  steeds belangrijker.

Greenworks

Van elk soort bouwmateriaal in de winkel houdt Raab Karcher de milieuaspecten bij in Greenworks met een milieuscore op 10 aspecten. Greenworks is voor iedereen beschikbaar, zowel in de winkel als online op www.greenworksacademy.nl. Een ander concept dat Raab Karcher heeft ontwikkeld, is Leanworks. “Kortgezegd komt Leanworks er op neer dat we de gehele logistiek van en naar de bouw, maar ook op de bouw, regelen. Dit resulteert in een hoge CO-2 reductie en rendementsverbetering op de bouw van de vakmensen.”

Rood Zwart overhandigt de Holtbar aan Raab Karcher

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/03/artikel/compliment-voor-duurzaamheid-naar-raab-karcher-2918.html