Kom in beweging met Hofactief! Sportactiviteiten Hof van Twente op één website

13 maart 2017 11:50

Wil je sporten in Hof van Twente? Dan is er ruime keus! Op de nieuwe website www.hofactief.nl hebben de Buurtsportcoaches het aanbod overzichtelijk op een rij gezet. In de Kalender kun je vinden wat er wordt georganiseerd en hoe je kunt meedoen. In een paar klikken kun je zien welke sporten je bij jou in de buurt kunt doen, maar je kunt ook zoeken op type activiteit of op trefwoord.

Buurtsportcoach Maikel Rijnenberg: “Sporten is goed voor iedereen. We willen inwoners van Hof van Twente dan ook graag stimuleren om in beweging te komen. Hof van Twente heeft op sportgebied veel te bieden. Met de website en een nieuwsbrief willen we dat aanbod bekender maken, zodat iedereen in beweging komt!”

Nieuwsbrief met sportactiviteiten

Naast de website gaan de Buurtsportcoaches ook een nieuwsbrief versturen. Hierin staan de laatste nieuwtjes over sport- en beweegactiviteiten in Hof van Twente waar je aan kunt meedoen. De digitale nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar. Inschrijven kan via de site www.hofactief.nl.
 

Sportorganisaties: meld je aan!

Sportorganisaties die hun activiteiten en vereniging extra willen promoten, kunnen dat publiceren op www.hofactief.nl. Er staan al veel verenigingen en clubs op de site, maar: hoe completer, hoe beter!

Verenigingen die hun aanbod ook op de site willen terugzien, kunnen contact opnemen met Buurtsportcoach Maikel Rijnenberg, e-mail m.rijnenberg@hofvantwente.nl, telefoon 06-28631379.
 

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/03/artikel/kom-in-beweging-met-hofactief-sportactiviteiten-hof-van-twente-op-een-website-2915.html