Tijdelijk éénrichtingverkeer Gondalaan en Oude Haaksbergerweg

13 april 2017 10:38

Het gemeentebestuur heeft het besluit genomen om tijdelijk, tot medio 2018, éénrichtingverkeer in te stellen op de Gondalaan en de Oude Haaksbergerweg. 

De bodemsanering in de wijk ’t Gijmink is op dit moment in volle gang. De komende tijd worden extra mensen ingezet, om ervoor te zorgen dat de sanering zo snel mogelijk klaar is. Op die manier zorgen we er voor dat u zo kort mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden. 

Als er meer mensen aan het werk gaan in de wijk, betekent dat (tijdelijk) ook meer vrachtverkeer in de wijk. De wegen in ’t Gijmink  zijn té smal voor vrachtwagens die langs elkaar moeten rijden. Het instellen van éénrichtingverkeer leidt tot een veiliger situatie voor u als bewoner van de wijk. 

Wij realiseren ons dat dit voor u een ongemakkelijke situatie oplevert. Toch hebben wij gemeend om de veiligheid voorop te moeten stellen. Onze excuses voor de tijdelijke overlast.

Klik hier voor een kaartje van het éénrichtingsverkeer Gondalaan en Oude Haaksbergerweg. 

Update 21 april 2017

Inmiddels zijn de regels met betrekking tot éénrichtingsverkeer aan de Gondalaan en Oude Haaksbergerweg versoepeld. Lees hier het nieuwsbericht over dit onderwerp

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/04/artikel/tijdelijk-eenrichtingverkeer-gondalaan-en-oude-haaksbergerweg-2936.html