Veel bezoekers tijdens Veteranendag 2017

10 april 2017 11:48

Burgemeester Ellen Nauta ontving op zaterdag 8 april ruim 50 veteranen en 30 introducees in het kader van Veteranendag 2017.

De Veteranendag was dit jaar georganiseerd door het Veteranencomité Hof van Twente samen met de gemeente Hof van Twente. Het Veteranencomité is eind 2016 opgericht en organiseert – naast de Veteranendag – onder meer het veteranencafé eens per twee maanden.

Buiten op het Schoolfeestplein was een static show te zien van militaire voertuigen van Defensie, aangevuld met voertuigen van ‘Keep them rolling’. Ook was er gelegenheid om te tokkelen vanaf het dakterras, op de derde verdieping van het gemeentehuis.

Het programma op het plein had veel belangstelling van het publiek. Vanaf 15.00 uur was de officiële ontvangst van de veteranen in de publiekshal van het gemeentehuis. Burgemeester Nauta benadrukte tijdens haar toespraak het werk van de veteranen, die zich inzetten voor vrede en veiligheid overal ter wereld. De heer Henk Morsink, Generaal-majoor der Cavalerie buiten dienst, vertelde over zijn werkzaamheden voor Defensie en voor het Koninklijk Huis.

Impressie Veteranendag 8 april

Impressie Veteranendag 8 april

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/04/artikel/veel-bezoekers-tijdens-veteranendag-2017-2935.html