Werken aan duurzaamheid met gratis workshop

17 mei 2017 10:16

Op dinsdag 23 mei organiseert HofKracht samen met gemeente Hof van Twente een gratis workshop ‘Een idee en dan?’. Hofkracht, een initiatief van betrokken inwoners op het gebied van duurzaamheid organiseert de workshop samen met gemeente Hof van Twente.

HofKracht is een initiatief van betrokken inwoners op het gebied van duurzaamheid. Zij willen vooral laten zien wat er in Hof van Twente allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaamheid. HofKracht is sinds kort gestart. De leden van de werkgroep zijn vooral mensen die hebben meegedaan aan de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente. Als één van de eerste acties wil HofKracht workshops organiseren met gemeente Hof van Twente voor inwoners en ondernemers die bezig zijn met duurzaamheid of het opwekken en besparen van energie. De eerste workshop wordt in samenwerking met de gemeente georganiseerd. De workshop ‘Een idee en dan?’ vindt plaats op dinsdag 23 mei, 1900-22.00u  in het Parochiehuis in Delden.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een initiatief projectmatig aanpakt, wordt een duidelijke methode geïntroduceerd waardoor initiatiefnemers onderling dezelfde taal gaan spreken, kijken we naar verschillende financieringsmogelijkheden en kijken we wie wat nu eigenlijk doet in Hof van Twente. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

Meer informatie over deze workshops via info@hofkracht.nl (er wordt momenteel aan een website gewerkt, maar deze site is nog niet online) of neem contact op met de programmamanager duurzaamheid van gemeente Hof van Twente: Marcel Jongmans, m.jongmans@hofvantwente.nl.

Duurzaamheid

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/05/artikel/werken-aan-duurzaamheid-met-gratis-workshop-2969.html