Gemeente Hof van Twente gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

13 november 2017 13:14

Gemeente Hof van Twente streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige diensten voor haar inwoners. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt gemeente Hof van Twente met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer.

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Door voor ZIVVER te kiezen kiest gemeente Hof van Twente voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan.

Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.

Logo Zivver

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/11/artikel/gemeente-hof-van-twente-gebruikt-zivver-voor-het-veilig-versturen-van-privacygevoelige-informatie-31.html