Inloopavonden omwonenden i.v.m. locatiekeuze kindcentra Delden en Markelo

11 november 2017 11:00

Op dinsdagavond 21 november en woensdagavond 22 november zijn er inloopavonden gepland voor de omwonenden van de nieuw te bouwen kindcentra in respectievelijk Delden en Markelo.

In Delden bestaat het plan om een nieuw kindcentrum te bouwen op de huidige locatie van de Twickeloschool aan de Langestraat in Delden.

Voor Markelo is het plan om het nieuwe kindcentrum te bouwen op de huidige locatie van de openbare basisschool ‘De Zwaluw’, aan de Fokkerstraat 2A.

Het college is gestart met het onderzoek naar deze beide locaties en wil graag alle wensen, ideeën en suggesties van de kant van de omwonenden vroegtijdig meenemen in het onderzoek. Namens de projectorganisatie zijn mensen aanwezig die een toelichting geven. Tijdens de beide inloopavonden is er eveneens de gelegenheid om vragen te stellen.

De omwonenden van beide locaties zijn inmiddels per brief uitgenodigd.

De inloopavonden vinden plaats op:

Delden

  • Datum: dinsdag 21 november 2017
  • Tijdstip: 19.30 – 20.30 uur
  • Locatie: Twickeloschool, Langestraat 118B, Delden.

Markelo

  • Datum: woensdag 22 november 2017
  • Tijdstip: 19.30 – 20.30 uur
  • Locatie: De Zwaluw, Fokkerstraat 2A, Markelo.

Wanneer u vooraf al vragen hebt kunt u contact opnemen met de heer C. Volker, projectleider bouw kindcentra. Hij is te bereiken op telefoonnummer 0547 – 858585 of via e-mail c.volker@hofvantwente.nl.

Gemeentehuis Hof van Twente

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/11/artikel/inloopavonden-omwonenden-ivm-locatiekeuze-kindcentra-delden-en-markelo-3129.html