Thema-avond voor ondernemers over Vrijetijdseconomie

07 november 2017 15:06

Op dinsdag 14 november wordt een avond georganiseerd voor ondernemers over de vrijetijdseconomie in Hof van Twente. Deze avond staat in het teken van samenwerken. Wat kunnen we samen opzetten en organiseren om het gebied nog aantrekkelijker te maken? Hoe kunnen ondernemers, winkeliers en evenementen elkaar versterken? De avond wordt gehouden in Herberg De Pol in Diepenheim op dinsdag 14 november 2017 van 19.00 – 21.30 uur. Alle partijen die raakvlakken hebben met de vrijetijdssector zijn welkom.

Ondernemers weten vaak wel wat ze willen bereiken en zetten stappen om daar te komen. Maar weten zij elkaar als ondernemers in de toeristische sector ook goed genoeg te vinden èn te gebruiken? Wat kunnen zij samen opzetten en organiseren waardoor hun bedrijf en het mooie gebied Hof van Twente nog aantrekkelijker wordt voor toeristen? 

De Ondernemersavond van 14 november zal de aanwezigen inspireren om elkaar beter te leren kennen en met nieuwe ondernemende ideeën te komen, zodat Hof van Twente nog beter op de kaart wordt gezet bij zowel toeristen als bezoekers uit de omgeving.

De avond wordt geleid door Martin Verbeek, specialist op het gebied van samenwerken tussen ondernemers in de recreatie en toerisme branche en het ontwikkelen van vernieuwende arrangementen.

Aanmelden kan op: www.hofvantwente.nl/vte2017

Deelnemende partijen Vrijetijdseconomie 14 november 2017

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2017/11/artikel/thema-avond-voor-ondernemers-over-vrijetijdseconomie-3128.html