Stembus geopend voor Publieksprijs Duurzaamheidsprijs!

11 januari 2018 09:14

De tweede editie van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente is in volle gang!

Op 21 december zijn de Juryprijswinnaars bekendgemaakt voor zowel de jongeren- als de volwassenen-categorie. Vanaf vandaag tot en met 1 februari kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van € 3.000. Er kan gestemd worden op alle inzenders die hebben aangegeven mee te willen doen voor de Publieksprijs.

De inzendingen zijn te bekijken op www.hofvantwente.nl/duurzaamheidsprijs. Op deze pagina kunt u ook uw stem uitbrengen. Iedere inwoner in Hof van Twente mag 1x stemmen. De winnaar van de Publieksprijs wordt bekendgemaakt bij de finale van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente. Tijdens de finale geven ook de winnaars van de juryprijzen een korte presentatie en kijken we hoe het met de gewonnen ideeën van de eerste editie tot nu toe is gegaan. De finale vindt plaats op donderdag 1 februari in het Parochiehuis in Delden vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Belangstellenden zijn daar van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer weten over de Duurzaamheidsprijs? Kijk op www.hofvantwente.nl/duurzaamheidsprijs of neem contact op met Marianne Hutten: duurzaamheidsprijs@hofvantwente.nl, 06-41008824.

Groepsfoto finale duurzaamheidsprijs

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/01/artikel/stembus-geopend-voor-publieksprijs-duurzaamheidsprijs-3179.html