Veel bezoekers tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 van de gemeente Hof van Twente

05 januari 2018 08:58

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hof van Twente op 4 januari 2018 werd uitzonderlijk druk bezocht. Burgemeester Ellen Nauta verwelkomde de vele bezoekers hartelijk. 

In haar nieuwjaarstoespraak bedankte de burgemeester de brandweer en politie die zo belangrijk zijn voor de veiligheid in onze gemeente. Ook de medewerkers van de gemeente en de gemeenteraad en het college kregen een compliment voor hun inzet. Vrijwilligers werkzaam bij velerlei activiteiten en organisaties, mensen die werken in de zorg, lokale media die ons dagelijks op de hoogte houden van het nieuws. 

Als belangrijke activiteiten in de gemeente noemde Ellen Nauta onder andere de profilering van de gemeente: “Wij zijn een prachtige groene gemeente met een actieve en betrokken samenleving, daar mogen we best trots op zijn en dat uitdragen.”

Hoftalent 2017, Marlot Raanhuis uit Bentelo, zong ‘Seven Nation Army’ van de White Stripes.

The Apollo Big Band onder leiding van Bert Fransen zorgde voor de muzikale opluistering.

Zoals elk jaar werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de kampioenen gehuldigd. Wethouder Harry Scholten deed dit op zijn eigen vrolijke wijze. De kampioenen kregen als cadeau onder meer de Hofpas, met daarop een bedrag dat ze naar eigen keuze kunnen besteden. 

Kampioenen 2017

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/01/artikel/veel-bezoekers-tijdens-de-nieuwjaarsreceptie-2018-van-de-gemeente-hof-van-twente-3174.html