Groep 7/8 OBS Stokkum wint publieksprijs Duurzaamheidsprijs

02 februari 2018 11:46

Groep 7/8 van OBS Stokkum heeft de publieksprijs gewonnen van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente 2017-2018. Dat werd gisteren bekend tijdens de finale van de Duurzaamheidsprijs.

In een volle Reggezaal in het Parochiehuis in Delden maakte Duurzaamheidswethouder Wim Meulenkamp bekend dat het idee van groep 7/8 van OBS Stokkum had gewonnen. Dat werd met gejuich ontvangen! De leerlingen verdienen met de prijs € 3.000 voor de uitvoering van hun idee: een schoolkas waarmee ze kunnen leren hoe je eigen groenten en planten kunt verbouwen. In de afgelopen weken konden inwoners stemmen op hun favoriete idee. OBS Stokkum kreeg 24% van de stemmen. Meer over de Duurzaamheidsprijs en de winnende ideeën is te vinden op www.hofvantwente.nl/duurzaamheidsprijs.
 

Juryprijzen uitgereikt

Tijdens de finale is verder gekeken hoe het nu staat met de gewonnen ideeën van de Duurzaamheidsprijzen van vorig jaar. Verder hebben de winnaars van de juryprijzen in de categorieën Jongeren en Volwassenen hun winnende ideeën gepresenteerd. Deze juryprijzen zijn op 21 december bekendgemaakt. Juryvoorzitter Ellen Nauta en wethouder Wim Meulenkamp reikten bij de finale de bijbehorende prijzen uit. Foto’s van de finale staan op https://www.irista.com/gallery/c2z3dm9vzbs4.
 

Publieksprijs duurzaamheidsprijs

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/02/artikel/groep-78-obs-stokkum-wint-publieksprijs-duurzaamheidsprijs-3203.html