Centrum van Goor blijft bij vrijwillige samenwerking

07 maart 2018 09:16

Dit is een gezamenlijk persbericht van de gemeente Hof van Twente en Goor Collectief

Vastgoedgebruikers en eigenaren van leegstaande panden in het centrum van Goor konden tot maandag 5 maart meestemmen over het instellen van een BIZ Centrum Goor.

Van de 88 stemgerechtigden bracht maar liefst 70% zijn stem uit. De notaris telde 38 voor- en 23 tegenstemmers. Daarmee is de wettelijk benodigde 2/3e meerderheid niet behaald en wordt er geen BIZ ingevoerd in het centrum van Goor.

Wethouder Wim Meulenkamp en Goor Collectief voorzitter Bart Wiegerinck blijven optimistisch: “Veel ondernemers hebben zich uitgesproken, daaruit blijkt dat de betrokkenheid in het centrum groot is. Als er geen voorkeur is voor het instellen van een BIZ, dan gaan we op een andere manier werken aan de ontwikkeling van het centrum van Goor.

We hebben direct na de uitslag met elkaar afgesproken dat we ons blijven inzetten voor het centrum. Op korte termijn gaan we met verschillende ondernemers om te tafel om te kijken hoe we op basis van vrijwillige deelname toch een impuls kunnen geven. Samen kunnen we veel bereiken!”

Centrum Goor

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/03/artikel/centrum-van-goor-blijft-bij-vrijwillige-samenwerking-3227.html