Vacature Griffiemedewerker

12 maart 2018 09:28

logo hof van twente schaduwVacature

Griffiemedewerker

21,6 uur per week (0,6 fte)

 

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Hof van Twente heeft ruim 260 medewerkers in dienst.

De griffie van onze gemeente is bezig met een professionaliseringsslag en is tevens, door het vertrek van een collega, op zoek naar een enthousiaste griffiemedewerker.

Wat ga je doen?

In deze functie realiseer en bewaak je de secretariële, administratieve, logistieke en facilitaire ondersteuning bij besluitvorming en bestuurlijke processen van de raad, eventuele commissies en het presidium. Je beheert en onderhoudt de website voor de raadsleden en adviseert over de opzet daarvan. Je draagt zorg voor de digitale stukkenstroom in het kader van het RIS/BIS en bent verantwoordelijk voor de logistieke procesgang van de raad, presidium en raadscommissies. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de interne communicatie m.b.t. procedures naar organisatie. Je organiseert en faciliteert raadsactiviteiten en verleent ondersteuning bij werkbezoeken. Je draagt zorg voor de audio en videoverslaglegging van de raadsvergaderingen. Tevens verzorg je de inkomende - en uitgaande post en je bent aanspreekpunt voor de (leden van de) raad voor facilitaire zaken.

Ben jij DE kandidaat voor ons?

Wij zoeken een enthousiaste teamplayer met een MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een certificaat opleiding Griffiemedewerker, een vergelijkbaar certificaat, of bent bereid deze te verwerven. Voorts heb je inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen en besluitvormingsprocessen.

We houden er van dat onze medewerkers zichzelf uitdagen, enthousiast zijn en initiatief nemen. Wij leven LEV: “Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen”.

De competenties die jij, naast de algemene competenties klantgericht, resultaatgericht en samenwerken, onder de knie hebt zijn politieke sensitiviteit, stressbestendig en vanzelfsprekend heb je een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een ambitieuze, veranderende organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. De functie is geïndiceerd in salarisschaal 7. Op basis van een 36-urige werkweek bedraagt het salaris maximaal € 2.986,00 bruto per maand, exclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) ter hoogte van 16,8% van je bruto salaris (loonpeil 1 januari 2018).

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Antonie Venema, griffier, a.venema@hofvantwente.nl.

Ben jij degene die wij zoeken en word jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature? Richt dan voor 25 maart 2018 je sollicitatie aan de Werkgeverscommissie voor de Griffie.

Reageren op deze vacature kan op de volgende wijze:

Via e-mail: sollicitanten@hofvantwente.nl  (je kunt je sollicitatiebrief en curriculum vitae invoegen).

 

 

Vacature

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/03/artikel/vacature-griffiemedewerker-3233.html