Hof van Twente besteedt ICT-systeembeheer uit aan Switch

15 mei 2018 15:19

Hof van Twente heeft ICT-dienstverlener Switch geselecteerd voor het uitvoeren van het systeembeheer op de server- en netwerkomgeving van de gemeente. Het Twentse bedrijf uit Enschede zal naast het systeembeheer ook verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden rond wijzigingen in de ICT-infrastructuur. Hierbij zal Switch nauw samenwerken met de technisch applicatiebeheerders van de gemeente.

Switch is geselecteerd na het doorlopen van een Europese aanbestedingsprocedure.

De afgesloten raamovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar, met de optie om de overeenkomst driemaal met een jaar te verlengen.

Met de uitbesteding aan Switch borgt Hof van Twente de kwaliteit en continu├»teit van het systeembeheer, en daarmee de beschikbaarheid van de server- en netwerkomgeving. Hiernaast biedt het Hof van Twente de mogelijkheid om zich zelf meer te richten op het ondersteunen van digitale dienstverlening richting burgers en bedrijven.  

Foto: Commercieel & Operationeel directeur Switch, mevrouw C.A.M. Eijkelkamp (links) en burgemeester H.A.M. Nauta ondertekenen het contract.

Foto: Commercieel & Operationeel directeur Switch, mevrouw C.A.M. Eijkelkamp (links) en burgemeester H.A.M. Nauta ondertekenen het contract.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/05/artikel/hof-van-twente-besteedt-ict-systeembeheer-uit-aan-switch-3293.html