Hof van Twente kiest de Beste Buur

29 augustus 2018 10:43

Dit is een persbericht van Salut Welzijn

HOF VAN TWENTE – Salut vindt dat goed contact met de buren goud waard is. Met deze gedachte organiseert Salut de “Beste Buur Verkiezing”. De beste buur levert een grote bijdrage aan de onderlinge sfeer in de buurt. Iedereen in de gemeente Hof van Twente kan zijn buur tot 12 september nomineren voor de “Beste Buur”.

De “Beste Buur” is misschien iemand die een oogje in het zeil houdt, vriendelijk is tegen de kinderen in de buurt, of klaarstaat wanneer er een klusje gedaan moet worden. Of is het de buur die ongemerkt veel voor de buurt doet zonder dat hij/zij in het middelpunt staat en het verdient om gewaardeerd te worden. Of juist degene die zorgt voor een vrolijke noot in de buurt.

Alle inwoners uit de gemeente Hof van Twente komen in aanmerking voor de “Beste Buur”. Inwoners kunnen tot 12 september een bewoner uit hun buurt voordragen. Via het nominatieformulier op de website www.salut-welzijn.nl/beste-buur kan diegene opgegeven worden.  Een jury zal de bewoner die het meest deze titel verdient uitkiezen.  De uitreiking van de “Beste Buur Verkiezing” vindt plaats op burendag zaterdag 22 september a.s. De “Beste Buur” wordt door de burgermeester verrast en in het zonnetje gezet.

Meer weten? Bel Salut 0547-260053 of mail info@salut-welzijn.nl          

Beste Buur verkiezing

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/08/artikel/hof-van-twente-kiest-de-beste-buur-3359.html