Banenmarkt in de Hof

12 september 2018 11:22

Op 31 oktober 2018 organiseert Werkplein Twente de banenmarkt Samen Doen! in het gemeentehuis van de Hof van Twente. Ook in de Hof ontstaan tekorten aan gekwalificeerd personeel in bijvoorbeeld de bouw, techniek, zorg, transport, logistiek, maar ook in andere sectoren. Een CV sluit niet altijd op het vacatureprofiel van bedrijven. Er moet nu meer dan voorheen gekeken worden naar de competenties van werkzoekenden, hobby’s, interesses, leerbaarheid en motivatie. Maar hoe komt u als ondernemer in contact met die werkzoekenden die bij uw bedrijf passen?

Werkplein Twente is op zoek naar werkgevers die werkzoekenden de kans bieden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met uw bedrijf. De werkzoekenden die deze beurs bezoeken zullen hoofdzakelijk uitkeringsgerechtigden zijn, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die uw en onze hulp hard nodig hebben om weer deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Wij willen ze graag kennis laten maken met het bedrijfsleven, zodat zij zich kunnen oriënteren. Mogelijk heeft u zelfs laagdrempelige vacatures, zodat u direct kandidaten kunt werven. Laten we het Samen Doen!

Door middel van workshops, praktijkoefeningen, presentatie of een andere activiteit, willen we werkzoekenden de kans geven om op een interactieve manier met uw organisatie kennis te maken. Doet u mee?

Graag vernemen we of u interesse heeft in deelname. Meld u bij Anne-Marie Quinten (e: a.quinten@hofvantwente.nl). Nadere informatie ontvangt u tijdens een voorafgaand persoonlijk gesprek.

Personen arbeidsmarkt

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/09/artikel/banenmarkt-in-de-hof-3369.html