Rioolvervanging Burgemeester de Beaufortplein

28 november 2018 11:26

Op maandag 3 december wordt gestart met de rioolvervanging in het Burgemeester de Beaufortplein te Markelo, in het gedeelte dat ligt tussen Burgemeester de Beaufortplein 6 en  het gezondheidscentrum. Deze maatregelen komen voort uit  rioolinspectie. In de week van 10  tot 14 december zal de doorsteek in het Burgemeester de Beaufortplein worden gerealiseerd. De verwachting is dat alle werkzaamheden binnen 2 รก 3 weken zijn uitgevoerd.

Verkeersmaatregelen

Ter plaatse van de riooldoorsteek is het Burgemeester de Beaufortplein tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Hierdoor is de bereikbaarheid van de parkeerplaats minder. Deze is wel via de Bergweg te bereiken. Het Gezondheidscentrum is via het voetpad bereikbaar.

Uitvoering/planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Tempelman sierbestrating VOF. De verwachting is dat de uitvoering eind december wordt afgerond. Contactpersoon is de projectleider: de heer F. (Frank) Holtslag. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 of per email op f.holtslag@hofvantwente.nl.

Burgemeester de Beaufortplein Markelo

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/11/artikel/rioolvervanging-burgemeester-de-beaufortplein-3451.html