Informatieavonden over nieuwe website Hofactief

03 december 2018 14:49

Dit is een persbericht van het Team Hofactief

Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is in Hof van Twente? Via de plaatselijke websites is er al het één en ander te vinden, maar niet alles op het gebied van sport, cultuur en welzijn.  De lancering van de nieuwe website "Hofactief" gaat een positieve verandering brengen in het promoten en het vinden van een activiteit of organisatie. Dit wordt makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. 

In het nieuwe jaar wordt de website Hofactief groots gelanceerd. Via deze website kunt u gemakkelijk en overzichtelijk vinden wat u nodig heeft in Hof van Twente. Bent u op zoek naar een BSO voor uw kind? Of een sportvereniging, een fysiotherapeut, een kaartgroep voor uw opa of op zoek naar een culturele activiteit? Alle informatie over wat er te doen is en wat er speelt in Hof van Twente is te vinden op de website Hofactief. 

Op de website is plaats voor alle organisaties op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Deze organisaties kunnen op hun beurt de website actueel houden met informatie, activiteiten en aankomende evenementen. Dat geldt ook voor u! Door regelmatig evenementen en activiteiten te posten wordt er gezorgd voor de promotie van uw organisatie. Daarnaast kunt u eventuele veranderingen binnen uw organisatie ook gemakkelijk delen via de website Hofactief.    

Wij nodigen u uit  voor een informatiebijeenkomst over deze nieuwe website. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat gemeente Hof van Twente weer actief wordt met Hofactief! 

Er zijn informatiebijeenkomsten op de volgende data en plaatsen:

  • Maandag  3 december         Markelo           Zwembad de vijf Heuvels
  • Dinsdag    4 december         Goor                 Gemeentehuis
  • Vrijdag 7 december              Delden             Parochiehuis Delden
  • Maandag 10 december        Diepenheim   Sportpark de Koppel
  • Woensdag 12 december     Bentelo            Sportpark de Pol

Alle bijeenkomsten starten om 19.00 uur (en duren tot ongeveer 20.30 uur).

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle organisaties in Hof van Twente, zodat zij ervoor kunnen gaan zorgen dat het gemakkelijker wordt om te vinden wat er te doen is binnen Hof van Twente.

Hopelijk zien we u op één van de bijeenkomsten! Voor vragen kunt u contact opnemen met Maikel Rijnenberg via 06-28631379 of per mail via m.rijnenberg@hofvantwente.nl

Team Hofactief:
Esther Saijet              - Cultuurmakelaar
Chantal Smit              - Salut
Maikel Rijnenberg       - Buurtsportcoach.


Hofactief - logo

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2018/12/artikel/informatieavonden-over-nieuwe-website-hofactief-3453.html