Dempen deel StadsRegge

29 mei 2019 13:41

De gemeente is van plan om een deel van de Stadsregge in Goor te dempen. Dit betreft het gedeelte tussen de Herman Heijermanstraat en het Reggelaantje. De huidige inrichting wordt verwijderd waarna de ruimte opgevuld wordt met grond.

Aanleiding

Er zijn diverse meldingen van overlast door stank- en ongedierte. Dit komt door het stilstaande water in dit deel van de Stadsregge. Daarom is besloten om dit deel van de StadsRegge te dempen. Het dempen van dit deel van de Stadsregge is vooraf besproken met de Werkgroep Stadsregge Goor. Zij hebben ermee ingestemd. Het dempen gebeurt op zo'n manier, dat het gemakkelijk ongedaan kan worden gemaakt als de plannen voor het terugbrengen van de Stadsregge worden uitgevoerd. 

Planning

De werkzaamheden gaan op woensdag 5 juni van start. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Lansink uit Saasveld.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer Peter Schalkwijk. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585.

U kunt ook contact opnemen met de uitvoerder van de firma Wegenbouw Lansink, dhr. E. Busscher, hij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-53281858.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de projectleider de heer Arjan Staman, hij is bereikbaar op 0547-858585.

StadsRegge

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2019/05/artikel/dempen-deel-stadsregge-3605.html