Doe mee aan de World Cleanup Day op 21 september

02 september 2019 11:45

Op zaterdag 21 september 2019 is het World Cleanup Day. Deze dag wordt net als vorig jaar georganiseerd door de Plastic Soup Foundation. Tijdens deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.  

Doel van de World Cleanup Day 2019

Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu belandt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. Hoe meer we te weten komen over het afval, hoe gerichter we namelijk kunnen werken aan oplossingen.

Aanmelden World Cleanup Day 2019

Voor Hof van Twente kunt u zich aanmelden voor een schoonmaakactie. U kunt aansluiten bij één van de acties, maar u kunt hier ook uw eigen schoonmaakactie aanmelden.

Voor meer informatie kunt u kijken op : www.worldcleanupday.nl

Nog meer septemberschoonmaak

Niet in de gelegenheid om op zaterdag 21 september 2019 de handen uit de mouwen te steken? Op vrijdag 20 september is het Keep it Clean Day

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.nederlandschoon.nl/wat-jij-kan-doen/keep-it-clean-day

Logo World Cleanup Day

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2019/09/artikel/doe-mee-aan-de-world-cleanup-day-op-21-september-3654.html