Wheedijk Markelo vanaf 23 september afgesloten

11 september 2019 13:37

In de week van 23 september start Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS) met de bodemsanering van de wegbermen aan de Wheedijk in Markelo. Dit betekent dat de weg vanaf 23 september tot 21 oktober afgesloten is voor alle verkeer. Het Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS) voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Hof van Twente.

Waarom?

De wegbermen aan de Wheedijk zijn verontreinigd met asbest. Daarom worden ze gesaneerd. Dit betekent dat we de verontreinigde grond van de bermen verwijderen. Daarvoor in de plaats komt schone grond.

Projectbureau BAS

Projectbureau BAS (Bodem Asbest Sanering) ruimt de asbest in de bodem op voor de provincie Overijssel en de gemeenten Wierden, Borne, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Haaksbergen, Twenterand en Hof van Twente.

Vragen of meer informatie

Met vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Projectbureau BAS. Dit kan per mail: bas@hofvantwente.nl óf telefonisch: 0547-858585.

shovel in berm

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2019/09/artikel/wheedijk-markelo-vanaf-23-september-afgesloten-3662.html