Kinderen Hof van Twente gaan op reis met schapen Bic en Lev

08 oktober 2019 15:49

Medewerkers gemeente schrijven zelf verhaal voor voorleesochtend

Wat is de beste plek voor de schapen Bic en Lev? Die vraag staat centraal tijdens de voorleesochtend op donderdag 10 oktober. Net als in voorgaande jaren staat de voorleesochtend in het teken van duurzaamheid. Het verhaal is dit jaar extra speciaal: het is geschreven door ambtenaren van de gemeente die zich betrokken voelen bij het thema duurzaamheid. De illustraties worden gemaakt door het Goorse talent Lisa Kranenberg.

Alle 19 basisscholen in Hof van Twente doen dit jaar weer mee, in totaal met 38 groepen 1, 2 en 3. De kinderen worden voorgelezen  door  o.a. de  burgemeester, de  wethouders, raadsleden en mede-schrijvers van het verhaal. Net als vorig jaar is er dit jaar geen boek. De tekeningen worden tijdens het voorlezen getoond  op  het  digibord,  zodat de kinderen  tijdens het voorlezen makkelijk kunnen meekijken met de illustraties.

Een voorleesochtend in een vorig jaar

Een voorleesochtend in een vorig jaar

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2019/10/artikel/kinderen-hof-van-twente-gaan-op-reis-met-schapen-bic-en-lev-3686.html