Mijlpaal Kindcentrum Markelo

02 oktober 2019 15:01

Op woensdag 2 oktober is in aanwezigheid van ongeveer 400 kleine bouwvakkers (leerlingen van beide basisscholen en kinderen kinderdagopvang) de starthandeling verricht voor de bouw van het nieuwe Kindcentrum Markelo. Onder een heerlijk zonnetje werden drie palen in de grond geslagen door drie kinderen/directieleden namens de toekomstige gebruikers van het pand.

Een ruime delegatie van het consortium (Klaassengroep, Roos Ros architecten en Rouweler installatietechniek) en alle partners in dit project (basisscholen de Welp en de Zwaluw, stichting Kinderopvang Hof van Twente en gemeente) waren erbij. Een feestelijke gebeurtenis, aan elkaar gepraat door Gert-Jan ten Hoor van Climate Neutral Building (externe adviseur) en Pieter van Zwanenburg (portefeuillehouder jeugd/onderwijs in Hof van Twente) en afgesloten met een passend vuurwerk. Op de bouwhekken waren de winnende ontwerptekeningen van de Markelose kinderen te zien. Het bouwdoek met daarop alle innovaties in het nieuwe pand is door de wethouder samen met een leerlinge van de Welp onthuld.

Onthulling tekeningen

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2019/10/artikel/mijlpaal-kindcentrum-markelo-3683.html