Bruisende liveshow het resultaat van 20 jaar Hof van Twente

Dit is een persbericht van Hofmarketing

Ter ere van het 20-jarig jubileum van Hof van Twente organiseerden gemeente Hof van Twente en HofMarketing samen een sprankelende liveshow via HofstreekTV. Naast bijzondere tafelgasten als burgemeester Nauta, de Hier-met-je-rekeningactie én de lancering van een speciaal jubileumlied gemaakt door de vijftienjarige DJ Jelmex, gingen raadsleden Gerda Bruins en Arjan Mulder de strijd met elkaar aan in hun feitenkennis over Hof van
Twente.


De Liveshow

De eerste gast in het boordevolle programma was burgemeester Ellen Nauta. Onder andere oud-burgemeester Ank Bijleveld had een speciale felicitatieboodschap voor Hof van Twente met de afsluitende woorden: “iedere Hoffer is een boffer!”. Ook werd het winnende taartbord onthuld: Lana uit groep 6 van IKC Magenta werd afgelopen week in haar klas verrast met taart én een echt taartbordje met haar ontwerp. Ter ere van hun 75-jarig jubileum werd Scouting Delden in het zonnetje gezet met een reportage.

20 jaar Hof van Twente lied van Jelmex: Licht van de Maan

DJ Jelmex is de jongste DJ van Nederland en woont in Delden. In het dagelijks leven gaat Jelmex door het leven als Jelmer Boens. Met hulp plaatsgenoot Ruben ter Horst en zangeres Sofia schreef en produceerde hij een speciale ode aan Hof van Twente genaamd Licht van de Maan. Het lied inclusief clip vol prachtige dronebeelden werd tijdens de uitzending gelanceerd.


Winnaars: Hier-met-je-rekening

Rolstoeltennisser Maarten ter Höfte, de fietsers van Duchenne Heroes, MTB-team Markelo en Goorse MHC werden tijdens de uitzending door Ora Kok van Univé verrast met een bijdrage vanuit de Hier-met-rekening-actie. Samen met Univé heeft HofMarketing deze actie bedacht voor kleine, sportieve initiatieven. Er was een pot van in totaal €500 beschikbaar waar mensen een beroep op konden doen door hun verhaal in te sturen.

Aan tafel

Naast burgemeester Nauta schoven tijdens de feestelijke uitzending nog andere tafelgasten aan: DJ Jelmer voor de lancering van Licht van de Maan, Hans Brunnekreef als Hoffelijkheidsprijs winnaar in de categorie Werken, Chantal Smit van Salut en Ora Kok van Univé vanwege de Hier-met-je-rekeningactie. De show werd gehost door Evelien Meijer en Marriët de Beer. Zij werden ondersteund door Lionne Wolberink, Sanne van Voorst en vrijwilligers van Hofstreek.

Aankondiging Kleurplaat-Puzzelwedstrijd

Tot slot werd een nieuwe jubileumactie aangekondigd: zowel kinderen als volwassenen kunnen hun creativiteit laten stromen bij de Kleurplaatpuzzelwedstrijd. Kleuren, schilderen, plakken, een kleurplaat digitaal bewerken of nog iets heel anders, het mag allemaal! De winnende kleurplaten worden omgezet in een legpuzzel. Er zijn door André Geerdink uit Goor al heel wat mooie kleurplaten gemaakt over bijzondere plekken in Hof van Twente. Binnenkort zijn de kleurplaten te downloaden op visithofvantwente.nl en af te halen bij o.a. de VVV Informatiepunten. De winnaars worden begin november gekozen. Meer informatie volgt.

De clip van Jelmex getiteld: 'Licht van de maan' is hier te vinden.

20 jaar Hof van Twente is een initiatief van Gemeente Hof van Twente en HofMarketing.