Uitgenodigd voor de GGD Gezondheidsmonitor 2022?

Meer dan 41.000 Twentenaren ontvingen deze maand een brief van GGD Twente met de vraag mee te doen aan de GGD Gezondheidsmonitor 2022. Al 5.000 mensen doen mee. Een goed begin. Voor een goed beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Ook uitgenodigd? Doe mee en vul de vragenlijst in!

Hoe gaat het met de volwassenen en ouderen van Twente na tweeëneenhalf jaar corona? Wat zijn de gevolgen van de coronaperiode op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van inwoners? Dat brengt GGD Twente, op verzoek van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, samen met alle GGD’en in kaart. Het onderzoek helpt de Twentse gemeenten en de GGD te werken aan een goede gezondheid van de inwoners. Meedoen is dus helpen.

Brief ontvangen?

Heeft u een brief ontvangen om mee te doen? Dan kunt u de vragenlijst tot begin december 2022 invullen. U maakt dan ook kans om een VVV Cadeaukaart te winnen ter waarde van 50 euro. Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? U ontvangt vanzelf een herinneringsbrief in de eerste week van oktober. 

Meer info op: www.ggdtwente.nl/gezondheidsmonitor