Inloopavond 22 november over werkzaamheden Wheeweg Goor

Om de veiligheid van fietsers te verbeteren gaat de Gemeente de Wheeweg opnieuw inrichten. De deklaag van de asfaltrijbaan wordt vervangen en er worden brede rode fietssuggestiestroken aangebracht. De werkzaamheden zullen wat hinder veroorzaken.

Inloopavond 22 november

Op de inloopavond op 22 november is de tekening met de nieuwe inrichting van de Wheeweg en de verkeersomleidingen in te zien. Tijdens de inloopavond kunnen vragen gesteld worden. Medewerkers van de gemeente en de aannemer die de werkzaamheden uitvoert zijn aanwezig om u te woord te staan. De inloopavond is op 22 november tussen 18.00 en 20.00 uur in De Reggehof aan de Höfte 5 te Goor.

Reactie geven

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om de inloopavond te bezoeken, kunnen de tekening inzien op de site van de gemeente. Deze is per 15 november te vinden op de volgende internetpagina: hofvantwente.nl

Reacties kunnen uiterlijk tot en met 29 november aangeleverd worden door: 

  • Een reactieformulier in te vullen op de inloopbijeenkomst op 22 november 
  • Een schriftelijke reactie te sturen aan: de gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor t.a.v. dhr. J. Stakenkamp en onder vermelding van: Wegwerkzaamheden Wheeweg te Goor.  
  • Een reactie per e-mail te sturen naar: j.stakenkamp@hofvantwente.nl

Vermeld onderwerp en inhoud zo nauwkeurig mogelijk. Dit zorgt voor een betere beantwoording van vragen. Vul naam, adres en woonplaats op het reactieformulier in zodat wij u kunnen bereiken.

Vervolgtraject

Het plan is om in december met de werkzaamheden te beginnen. Naar verwachting duren deze tot half april 2024. De planning is nog niet definitief.

Vragen en informatie

Heeft u vragen heeft over deze brief dan kunt u contact opnemen met J. Stakenkamp via het algemene telefoonnummer 0547 - 85 85 85 of per mail: j.stakenkamp@hofvantwente.nl