Oproep: Denk mee over ‘het Stoompark’ in Goor

Tussen maart en augustus 2024 wordt het ontwerp gemaakt van het Stoompark. Dit park komt op het TSB-terrein in Goor. Meldt u aan voor de denktank, zodat u als gebruiker en/of belanghebbende een stem krijgt in dit proces. Voor de denktank worden 15 tot 20 personen geselecteerd die een brede afspiegeling vormen van de samenleving.

In de periode tussen maart en augustus komt de denktank 4 keer bij elkaar op het TSBterrein en wordt er een excursie gepland naar andere locaties. Dit is de 3e denktank die in het leven wordt geroepen voor een deelgebied van het project Op Stoom.

Aanmelden en meer informatie 

Op hofvantwente.nl/aanmeldendenktank vindt u informatie over het programma, onze verwachtingen en wat tot nu toe is gedaan als basis voor het Stoompark. Niet voor de denktank geselecteerd? Vanaf de 1e bijeenkomst op 6 maart 2024 gaat het online forum live. Op deze digitale plek kun jij jouw wensen en ideeën alsnog met de projectgroep delen.

Contactgegevens

Voor vragen over het Stoompark kunt u terecht bij Peter Seinen. Heeft u vragen over het project Op Stoom kunt u bellen met Koen Klieverik. Beiden zijn ze bereikbaar via 0547 - 85 85 85.