Voorkom woninginbraak in de zomer

In de zomer stijgt het aantal woninginbraken. Mensen zijn vaker van huis, gaan op vakantie en de stijgende temperaturen zorgen voor meer openstaande ramen. Wilt u weten hoe u een inbraak kunt voorkomen? Kom dan op 19 juni 2024 tussen 9.00 en 12.30 uur naar de hal van gemeentehuis in Goor. Hofwaakt en Noaberbouw geven u tips & tricks. 

Woninginbraken hebben een enorme impact op slachtoffers en zorgen voor gevoelens van onveiligheid. Samen verzetten we al jaren een hoop werk om het aantal woninginbraken terug te dringen. In de afgelopen twaalf jaar is het aantal woninginbraken ook flink gedaald. Toch vinden er jaarlijks nog steeds zo’n 23.000 woninginbraken plaats. Daarom mag de aandacht hiervoor niet verslappen! 

Komt u ook?

Op woensdagochtend 19 juni kunt u in de hal van het gemeentehuis in Goor terecht voor tips over inbraakpreventie. Noaberbouw geeft u tips over wat u kunt doen om uw huis zo veilig mogelijk te maken. En Hofwaakt vertelt u meer over buurtpreventie. U bent welkom tussen 9.00 en 12.30 uur.