Servicenormen

Gemeente Hof van Twente vindt het belangrijk om haar dienstverlening continu te verbeteren. Daarom stellen wij servicenormen vast. Op deze manier weet u wat u van ons kunt verwachten en waar u ons op aan kunt spreken. Maandelijks plaatsen wij een rapportage van onze prestaties op deze website.

De volledige servicenormen

Visie op dienstverlening

Hartelijk welkom bij gemeente Hof van Twente! Dit is het gevoel dat wij willen uitstralen op het moment dat u gebruikt maakt van onze dienstverlening. Hiervoor zijn een groot aantal kanalen beschikbaar variërend van telefoon tot Twitter. De visie op dienstverlening van gemeente Hof van Twente neemt u mee in hoe u dat snel en efficiënt kunt doen. Kortom: wat mag u van ons verwachten? Uw vraag bepaalt hoe wij u het beste kunnen helpen. Door te sturen in de keuze van het kanaal bieden wij een betere dienstverlening.

De volledige visie op dienstverlening als tekst

De volledige visie op dienstverlening als afbeelding

Feedback

U kunt ons helpen om onze dienstverlening te verbeteren. Kort nadat we contact met u hebben gehad stellen we u aantal korte doelgerichte vragen. Als blijkt dat het dienstverleningsproces niet goed is verlopen nemen wij contact met u op. Met uw feedback verbeteren wij onze dienstverleningsprocessen en servicenormen.

Geef direct feedback