Onderhoud parkeerplaats de Mossendam Goor

Gemeente Hof van Twente wil de parkeerplaats bij sporthal De Mossendam in Goor gaan opknappen. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt. Onderaan deze pagina kunt u reageren op het schetsontwerp. Reageren kan tot 9 april 2021.

Werkzaamheden

De parkeerplaatsen die aangelegd zijn met gravel zijn in slechte staat. Daarom gaan we de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  1. Het vervangen van gravel voor grasbetontegels. Omdat er bomen in de omgeving staan kan er geen volledige verharding komen. De stenen moeten voldoende water doorlaten.
  2. Het voetpad ten zuiden van de parkeerplaatsen wordt weggehaald. Door de boomwortels komen tegels en stoepranden omhoog.
  3. Er komt een aansluiting met het voetpad ten westen van de parkeerplaatsen en bij de oversteek van de Van Heeckerenweg.
  4. Er komt een aansluiting voor fietsers en voetgangers op de parkeerplaats ten westen van de parkeerplaatsen.

Schetsontwerp

Helaas kunnen we door de coronamaatregelen geen inloopbijeenkomst houden om het plan met u door te nemen. Wel kunt u het schetsontwerp hieronder inzien. Hieronder ziet u eerst de huidige situatie. Daarna ziet u het schetsontwerp. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting: 

Huidige situatie:

Huidige situatie Mossendam Goor

Schetsontwerp:

Mossendam schetsontwerp

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Niels Visscher: n.visscher@hofvantwente.nl of via 0547-85 72 74.