Project verlegde Bunschotenstraat

De gemeente is in oktober eigenaar geworden van het TSB-terrein in Goor. Dat biedt nieuwe mogelijkheden om de Bunschotenstraat te verleggen en de verkeersproblemen rond dit gebied op te lossen. De plannen voor de voorbereiding zijn inmiddels opgepakt. We hebben de bewoners van de Bunschotenstraat uitgenodigd om ons ideeën, aandachtspunten en suggesties voor de route mee te geven. Daaruit bleek  de wens om de weg ten noorden van de sportschool te leggen en te laten aansluiten bij de Blauwververij. Deze route heeft ook de instemming van de Stadsraad Goor en Goor Collectief. 

Alle informatie is verwerkt in een voorlopig ontwerp dat ter inzage ligt. U kunt met de onderstaande link het ontwerp bekijken en onderaan deze pagina uw reactie geven. Uw reactie kunt u tot 22 januari aan ons doorgeven met het reactieformulier onderaan de pagina.  

Voorlopig Ontwerp 

Contactpersoon 

Contactpersoon is de projectleider uitvoering, P. Seinen, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585.

Planning en uitvoering 

De planning is om de nieuwe route van de Bunschotenstraat in 2e en/of 3e kwartaal van 2021 aan te leggen. De voorbereidingen en onderzoeken hiervoor zijn gestart. Hierover volgt in de loop van 2021 meer informatie. Als er geen tegenslagen zijn, bijvoorbeeld saneringen, zijn we op schema voor de aanleg van de weg rond de zomer van 2021.