1.2.2 Internet en social media

De inwoners van Hof van Twente bezoeken onze website steeds vaker. De vindbaarheid van de informatie kan echter verbeterd worden. Daarom is de website in 2016 opgefrist met een nieuwe indeling en een nieuwe lay-out. In 2017 wordt ook de inhoudelijke informatie verder aangescherpt. 

De social media die de gemeente inzet, worden steeds aangepast aan de trends. Daarbij wordt rekening gehouden met het social media gebruik van de inwoners. Naast Facebook en Twitter gaat de gemeente in 2017 o.a. verder bouwen aan het Instagram-account. Social media worden interactief ingezet: de media worden bijgehouden door een speciaal team van medewerkers publieksbalie, dat ook reageert op vragen en opmerkingen. Bovendien wordt er geĆ«xperimenteerd met meer social media-accounts voor specifieke doelgroepen, zoals eigen accounts van het Ondernemersloket, specifiek gericht op bedrijven. 

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/bestuur/programmabegroting-2017/programma-1-burger-en-bestuur/12-participatie/122-internet-en-social-media.html