Stage lopen bij gemeente Hof van Twente

Op zoek naar een stageplaats? Als gemeente Hof van Twente werken we veel en graag met stagiaires. Niet alleen omdat we zo (jonge) mensen praktijkervaring laten opdoen maar ook omdat we van mening zijn dat nieuwe medewerkers verfrissende en vaak innovatieve ideeën meebrengen.

We hebben diverse mogelijkheden voor stages, van snuffelstages van enkele dagen tot een afstudeeropdracht van enkele maanden. Ook bieden we mensen die wegens arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of andere redenen zijn uitgevallen uit het arbeidsproces, de mogelijkheid van een meewerkstage.

Actuele stageplekken

Vanaf september zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) voor de afdeling Communicatie. Vind je het leuk om video’s te maken, ben je goed in grafisch vormgeven en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je studeert op MBO of HBO niveau, kunt zelfstandig werken en bent goed in grafisch vormgeven en videobewerking.

Wat kan je van ons verwachten?

-       Een leerzame stageplek

-       Een maandelijkse vergoeding

-       Geen dag is bij ons hetzelfde

-       Een gezellig (dames)team!

Ben je enthousiast geworden? En kun je mooiere content maken dan dit plaatje? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur ons een PB of mail naar communicatie@hofvantwente.nl.

Meer weten?

Interesse om bij onze organisatie stage te lopen of een afstudeeropdracht te doen? Stuur dan een sollicitatiebrief met curriculum vitae naar info@hofvantwente.nl. Wij zullen dan kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/bestuur/werken-bij-de-gemeente/stage-lopen-bij-gemeente-hof-van-twente.html