Afstudeerstage contentstrategie (Communicatie)

Wil jij ons helpen uitzoeken van welke online content onze inwoners echt blij worden? En hoe wij deze content het beste op onze website kunnen plaatsen? Lees dan vooral verder. 

Hof van Twente krijgt binnenkort een nieuwe website. Om www.hofvantwente.nl goed in te richten zoeken wij een afstudeerder die voor deze nieuwe website een contentstrategie wil schrijven. Daarbij is de belangrijkste vraag: hoe moeten wij de content op onze website inrichten om zoveel mogelijk van onze gebruikers (inwoners, ondernemers) zo goed mogelijk te helpen?  

Wat ga je doen? 

Jij doet onderzoek naar onze website om ons vervolgens van advies te voorzien op het gebied van contentstrategie. Jij gaat uitzoeken welke content raakt en hoe wij als Hof van Twente onze doelgroepen kunnen bereiken. Daarnaast is jouw onderzoek de fundering waarmee wij in de toekomst beter kunnen meten, analyseren (en waar nodig) bijsturen.  

Wat krijg je terug voor jouw inzet? 

  • Een stagevergoeding van € 300,- (op basis van 36u p/w)
  • Naast een leerzame stageplek, ook een gezellige werkplek in een enthousiast team
  • De mogelijkheid om ook andere communicatieklussen op te pakken, zodat je naast web-ervaring ook communicatie-ervaring op kunt doen
  • De mogelijkheid tot hybride werken (een aantal dagen vanuit huis)
  • Een eigen werklaptop
  • Altijd wat lekkers op tafel, heel belangrijk

Over ons

De gemeente Hof van Twente bestaat (naast een uitgestrekt buitengebied) uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Als werkgever heeft Hof van Twente ongeveer 260 medewerkers in dienst. Daarnaast hebben we de titel ‘Beste werkgever 2019-2020’ behaald, waar we samen erg trots op zijn. 

Enthousiast na het lezen van deze opdracht? 

Past de omschrijving van deze afstudeeropdracht helemaal bij jou? Neem dan gauw contact met ons op! Wij kijken uit naar jouw CV en een korte motivatie. Deze kan je sturen naar Carolien Huisstede via c.huisstede@hofvantwente.nl. Liever eerst even bellen of appen? Dat kan ook: 06 - 51 24 88 31.

 

Vacature afstudeerstage Communicatie