Inwoners

In 2035 is Hof van Twente energieneutraal. Dan wekken we evenveel of meer schone energie op dan we verbruiken. Als bewoner van Hof van Twente kunt u veel doen om deze doelstelling te halen.

Ik heb een vraag > raadpleeg het Duurzaam Bouwloket 

Gemeente Hof van Twente is sinds kort aangesloten bij het kennisplatform Duurzaam Bouwloket. Voor vragen over bijvoorbeeld subsidie, energiemaatregelen en lokale bedrijven kunt u terecht op de site www.duurzaambouwloket.nl. U kunt ook telefonisch contact met hen opnemen via 072-7433956 of per mail info@duurzaambouwloket.nl. 

Ik wil aan de slag met grotere maatregelen > ontzorgtraject door Dichtbij Duurzaam 

Het concept Dichtbij Duurzaam is actief in meerdere Twentse gemeenten. Zij ontzorgen u in het traject van advies tot offertes aanvragen van lokale aannemers, uitvoer en controle op de uitvoer. We zijn bezig om dit concept ook uit te werken voor Hof van Twente. Voor de zomer van 2021 willen we hiermee gestart zijn. Kijk op www.dichtbijduurzaam.nl hoe dit in andere Twentse gemeenten gaat. 

Ik heb een idee

Heeft u een idee? Een initiatief dat bijdraagt aan een energieneutrale gemeente? Neem dan contact op via duurzaamheid@hofvantwente.nl of 0547-858585.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen over duurzaamheid.