Inwoners

In 2035 is Hof van Twente energieneutraal. Dan wekken we evenveel of meer schone energie op dan we verbruiken. Als bewoner van Hof van Twente kunt meehelpen om deze doelstelling te halen. 

Verduurzamen? > raadpleeg het Duurzaam Bouwloket 

Gemeente Hof van Twente is aangesloten bij het kennisplatform Duurzaam Bouwloket. Voor vragen over bijvoorbeeld subsidie, energiemaatregelen, lokale bedrijven of voor gratis advies van een energiecoach kunt u terecht op de site www.duurzaambouwloket.nl. U kunt ook telefonisch contact met hen opnemen via 0547-208001 of per mail info@duurzaambouwloket.nl

Energiecoaches Hof van Twente

Wil je ook jouw woning verduurzamen, maar weet je nog niet wat voor jouw huis de beste oplossingen zijn? Heb je op het internet wel naar informatie gezocht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van een energiecoach. Onze energiecoaches zijn noabers, mensen met hart voor Hof van Twente. Geheel kosteloos komt hij bij jou langs om deskundig en begrijpelijk advies te geven over jouw woning. Aanmelden kan via de website van Duurzaam Bouwloket.

Ik heb een idee

Heeft u een idee? Een initiatief dat bijdraagt aan een energieneutrale gemeente? Neem dan contact op via duurzaamheid@hofvantwente.nl of 0547-858585.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen over duurzaamheid.