Inwoners

In 2035 is Hof van Twente energieneutraal. Dan wekken we evenveel of meer schone energie op dan we verbruiken. Als bewoner van Hof van Twente kunt u veel doen om deze doelstelling te halen.

Hofkracht

U bent niet alleen als het gaat om de verduurzaming van onze gemeente. Veel inwoners zijn aan de slag met energiebesparende of -opwekkende projecten. Op www.hofkracht.nl vindt u gelijkgestemden, kunt u vragen stellen aan elkaar en zijn er talloze links te vinden naar bijvoorbeeld de subsidiewijzer of informatie over het plaatsen van zonnepanelen.

Ik heb een idee

Heeft u een idee? Een initiatief dat bijdraagt aan een energieneutrale gemeente? Neem dan contact op met de duurzaamheidsaanjager, Marianne Hutten in Hof van Twente. Zij helpt u met raad en daad, kent de wegen binnen de gemeente en de provincie en koppelt u met de juiste personen. Ze is een dame waar u energie van krijgt.

Binnenkracht

U kunt uw straat aanmelden om mee te doen met Binnenkracht. een project waarbij we huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk langsgaan en bewoners advies geven over de verduurzaming van hun huis. De coaches van Duurzaam Thuis Twente komen bij u langs, aannemers en installatiebedrijven staan klaar om eventuele werkzaamheden uit te voeren en we hebben twee financieringsvormen mocht u niet meteen de hele investering kunnen doen.

Duurzaam Thuis Twente

Meer dan duizend gezinnen/huishoudens gingen u al voor. Kunt u niet wachten op Binnenkracht en wilt u meteen aan de slag met besparen? Dan kunt u contact opnemen met Duurzaam Thuis Twente. Zij geven onafhankelijk advies over de verduurzaming van uw huis.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen over duurzaamheid.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/duurzaamheid/inwoners.html