Subsidies duurzaamheid

Voor zowel particulieren als organisaties, bedrijven en instellingen ontwikkelde Hof van Twente een subsidiedatabase. Deze is te vinden op www.vindsubsidiesinhofvantwente.nl.

Particulieren

Voor particuliere woningbezitters zijn er landelijk een aantal regelingen waarvan gebruik kan worden gemaakt. Duurzaam Thuis Twente heeft ze allemaal een rij voor u: https://www.duurzaamthuistwente.nl/subsidies.  U kunt ook, mocht u advies willen over de verschillende mogelijkheden uw huis te verduurzamen, contact opnemen met Duurzaam Thuis Twente.

Organisaties, bedrijven en instellingen

Op de website www.vindsubsidiesinhofvantwente.nl zijn alle landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies te vinden. Als gemeente hebben wij een innovatiemakelaar aangesteld die bedrijven en organisaties helpt bij het innoveren en het zoeken naar funding voor die innovatie. Daarnaast hebben we een duurzaamheidscoach voor bedrijven en werken we samen met organisaties als Stimuland die bedenken hoe het agrarisch bedrijf meer volhoudbaar kan worden.

Heeft u behoefte aan een gesprek over de energietransitie en uw onderneming? Of heeft u plannen voor grootschalige opwekking van energie? Dan kunt u ook contact opnemen met de programmamanager Duurzaamheid van de gemeente; Marianne Hutten. U kunt haar mailen op duurzaamheid@hofvantwente.nl of bellen op 06-41008824. 

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen over duurzaamheid.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/duurzaamheid/subsidies-duurzaamheid.html