MijnOverheid

Aanslagen gemeentelijke belastingen digitaal

Gemeente Hof van Twente heeft een start gemaakt met het digitaal versturen van berichten naar de berichtenbox van MijnOverheid.nl.

De aanslagen gemeentelijke belastingen worden vanaf  januari 2019 digitaal verstuurd aan iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld.

Wilt u ook graag uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen?

Wilt u het aanslagbiljet digitaal ontvangen (dus niet langer meer per post), meldt u zich dan aan bij www.MijnOverheid.nl en maak een account aan.

Zet het vinkje bij gemeente Hof van Twente aan

Heeft u al een account bij MijnOverheid controleer dan bij instellingen in het onderdeel Organisatie Berichtenbox/Gemeenten of u de gemeente Hof van Twente heeft aangevinkt. Kies daarna onderaan het scherm voor Bewaren.

Liever per post?

Wilt u op een later moment de aanslagen toch per post ontvangen en niet meer in de berichtenbox? Dan kunt u het vinkje bij gemeente Hof van Twente weer uitzetten.  

Wat is de berichtenbox van MijnOverheid?

De berichtenbox is uw persoonlijke, digitale brievenbus. Hierin komt de post van organisaties zoals de belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Als er nieuwe berichten voor u zijn, krijgt u automatisch een melding via e-mail (alleen wanneer u een e-mailadres hebt opgegeven).

Wat is het voordeel van de berichtenbox van MijnOverheid?

  • Het is overzichtelijk, op één plek alle digitale post van gemeente, belastingdienst, Pensioenfonds, UWV, SVB en RDW;
  • Het is een beveiligde postbus, er raken geen stukken kwijt;
  • U kunt altijd bij uw berichten want u kunt op elke locatie en op elk moment uw post bekijken. De berichtenbox is wereldwijd benaderbaar;
  • De berichtenbox heeft 100% bezorggarantie, dus geen problemen meer met bezorging door de post;
  • Geen drukwerk op papier en daardoor duurzamer.

De berichtenbox op uw mobiel of tablet? Download de app

U kunt de post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet. Download de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD.


MijnOverheid App
MijnOverheid_logo

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/gemeentelijke-belastingen/mijnoverheid.html