Heeft u hulp nodig?

Misschien kent u de landelijke campagne ‘Kom jij eruit?’ Hiermee wil de overheid mensen helpen die geldzorgen hebben. De campagne is gestart omdat mensen die financiële zorgen hebben, vaak te lang wachten met het zoeken naar hulp. En begrijpelijk, want bijna niemand vindt het leuk om toe te geven dat hij het alleen niet of nauwelijks redt. Maar u bent zeker geen uitzondering. Dus maak op tijd gebruik van de hulp die er geboden wordt. Bij beginnende geldzorgen denken veel mensen: ‘komt wel goed. Ik red het nu even niet, maar straks heb ik alles financieel weer op de rit.’ 

Hoe eerder u praat met anderen over uw geldzorgen, hoe beter het is!

Als u er zelf niet uit komt  

Is er geen hulp te vinden in uw eigen omgeving? Dan staat de gemeente Hof van Twente voor u klaar om te zorgen dat u toch mee kunt doen in de maatschappij. De gemeente heeft allerlei voorzieningen en activiteiten waarvan u gebruik kunt maken. 
Heeft u geen familie, buren of kennissen die u kunnen helpen? Dan kan de gemeente Hof van Twente zorgen dat u hulp krijgt voor verschillende zaken. Denk daarbij aan ondersteuning door vrijwilligers of verwijzing naar gespecialiseerde hulpverleners.