Cliëntondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig om uw huishouden te doen, uw sociaal leven vorm te geven of om op pad te gaan? Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Heeft u problemen met zelfstandig wonen of meedoen in de maatschappij? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen met u welke ondersteuning u nodig heeft op bijvoorbeeld het gebied van wonen en huishouden en sociale contacten. Wat is er nodig om uw probleem op te lossen? Wat kunt u zelf en wat uw kan uw omgeving daarbij doen? Vervolgens kijken we welke voorzieningen u kunnen helpen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de maaltijdservice, een maatjesproject of een rolstoelpool.

Is er zorg op maat nodig, dan verlenen we die. Hieronder vindt u een lijst met voorzieningen die kunnen worden verstrekt. 

Deze voorzieningen vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Wmo regelt dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en mee kunt blijven doen aan de maatschappij.

Heeft u ondersteuning nodig in uw dagelijks leven?

Dan kunt u dat op de volgende manieren melden bij de gemeente:

Met een DigiD inlogcode dient u een digitaal meldformulier in.

U kunt ook een PDF meldformulier invullen. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar info@hofvantwente.nl of opsturen naar Gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op.

Voor meer informatie of voor het vragen van hulp kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is: 0547 – 858585.