Hieronder volgt de uitleg van deze interactieve verkavelingstekening.

 

Uitleg

 

Gebruik de twee pijlen links bovenin om de legenda te openen/sluiten.

Gebruik de plus en min knop links bovenin om de kaart in en uit te zoomen. Linkermuisknop ingedrukt verschuift u de kaart.

Klik met de muisknop op 'meer informatie'.  Zo verschijnt er een pop-up kavel verkoop met daarin plan, oppervlakte, prijslijst, inrichtingstekening, verkavelingstekening incl. bouwaanduiding en maatvoering, bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, kavelnummer, woningtype.

 

Uitleg Pop-up kavel verkoop:

 

Plan: benaming van dit te realiseren bouwplan

Oppervlakte m2 ca.: circa oppervlakte van de kavel

Prijslijst: Klik met de rechtermuisknop op meer informatie. De URL prijslijst wordt geopend alleen van Marke 3 fase 2 vervolgfase die uitgegeven zijn op 22 december 2021.

Inrichtingstekening: Klik met de rechtermuisknop op meer informatie. De URL-inrichtingstekening wordt geopend als pdf-bestand. Gebruik de plus en min knop boven in de werkbalk om in en uit te zoomen. Gebruik symbool diskette rechtsboven in de werkbalk om op te slaan. De legenda vindt u aan de linkerkant.

Verkavelingstekening: Klik met de rechtermuisknop op meer informatie. De URL-verkavelingstekening incl. bouwaanduiding en maatvoering wordt geopend als pdf-bestand. Gebruik de plus en min knop boven in de werkbalk om in en uit te zoomen. Gebruik symbool diskette rechtsboven in de werkbalk om op te slaan. De maatvoering van de rooilijn is in het rood. De maatvoering van de kavels is in het blauw.

Bestemmingsplan: Klik met de rechtermuisknop op meer informatie. Klik met de rechtermuisknop op de groene regel voor bestemmingsplan verbeelding, regels of toelichting.

Beeldkwaliteitsplan: Klik met de rechtermuisknop op meer informatie. De URL-beeldkwaliteitsplan wordt geopend alleen van Marke 3 fase 2 vervolgfase die uitgegeven zijn op (22december 2021).