Advies en begeleiding bij succesvol starten

Net gestart of van plan om te starten? Uiteraard ben je van harte welkom om contact te zoeken met ons eigen Ondernemersloket. Speciaal voor starters werken wij als Hof van Twente samen met andere Twentse gemeentes en het ROZ. Sinds kort is er een speciaal platform voor starters: StarteninTwente.nl. Hier vind je alle informatie en tools die je nodig hebt en kom je in contact met andere starters én ondernemers.

StarteninTwente.nl: hét online platform voor starters

Wat vind je op StarteninTwente.nl?

Advies & informatie

Waar moet je allemaal aan denken als je een eigen bedrijf start? Op StarteninTwente.nl vind je een overzicht van belangrijke informatie, onder meer over het organiseren van jouw bedrijf, geldzaken, administratie, markt en marketing. Ben je op zoek naar advies bij de start? Eerste hulp wordt geboden door ROZ. Daar vind je ook andere programma’s voor starters.

Handige tools

Wil je je bedrijf testen, klanten leren kennen of markten verkennen? Ga dan zelf aan de slag met de praktische tools op het platform. Ook als je al wat langer actief bent als ondernemer, zijn deze tools zeer geschikt.

Netwerken

Wil je andere starters vinden en zelf gevonden worden? Maak dan een profiel aan op dit platform en kom in contact met andere starters en ondernemers in Twente, en in onze gemeente. Dat is heel simpel: met enkele gegevens, een korte pitch van je bedrijf en een foto of logo heb je al een profiel en kun je gevonden worden via dit platform. Er is ook een overzicht op het platform van ondernemersverenigingen en netwerken in de Hof.

Het platform heeft ook een agenda. Hier word je op de hoogte gehouden van interessante trainingen en bijeenkomsten voor starters. Daarnaast zijn er ervaringsverhalen van andere starters en ondernemers ter inspiratie.

StarteninTwente.nl is een initiatief van Twentse gemeenten en ROZ, mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel en ontwikkeld door InnoValor.