Groeien met uw bedrijf?

Nu de economie in de afgelopen jaren weer groei laat zien, is het zaak voor ondernemers om hiervan mee te profiteren. Toch lukt het met name de ondernemers uit het kleinbedrijf niet altijd om de geboden kansen te verzilveren. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) kan deze groep ondernemers van dienst zijn bij vragen rondom groei, bijvoorbeeld over strategie, financiering of personeel.

Aan welke groeivragen kunt u denken?

  • Personeel; wanneer ‘moet’ ik personeel aannemen, in welke vormen kan dit allemaal, welke vorm past het beste bij mij en mijn bedrijf, loop ik niet teveel risico. 
  • Financiering van groei; ik zie nieuwe mogelijkheden in de markt maar heb te weinig werkkapitaal, welke andere financieringsmogelijkheden dan de bank zijn er.

Bij wie kunt u terecht?

  • Ben Overbeek, 06 – 1335 9078, b.overbeek@rozgroep.nl   
  • Joris Mekenkamp, 06 – 1328 7934, j.mekenkamp@rozgroep.nl 

Deze twee deskundige en betrokken ondernemersadviseurs van ROZ gaan door tot zij een antwoord hebben op uw vraag. Zij hebben een brede, bedrijfskundige achtergrond en een ruime ervaring in het adviseren van ondernemers. Daarnaast beschikt het ROZ over een breed netwerk aan bedrijfsintermediairs, waarmee in de praktijk al jaren wordt samengewerkt. In geval van specifieke vragen, die specialistische kennis vergen, wordt actief  doorverwezen.

Neem contact op!

(Startende) ondernemers uit het kleinbedrijf met vragen rondom groei kunnen rechtstreeks contact opnemen met één van deze twee adviseurs. 

Deze individuele advisering en begeleiding bij groei wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.