Bedrijvenpark Zenkeldamshoek

In de kern Goor wordt het bedrijvenpark Zenkeldamshoek gerealiseerd. Dit bedrijvenpark wordt ontwikkeld door de Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek, een samenwerkingsverband van de gemeente Hof van Twente en BNG Gebiedsontwikkeling. BNG Gebiedsontwikkeling ondersteunt gemeenten onder meer risicodragende participatie bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Goede bereikbaarheid

Bedrijvenpark Zenkeldamshoek is gelegen aan de entree van Goor midden in de gemeente Hof van Twente. Zenkeldamshoek heeft een uitstekende bereikbaarheid over de weg. Het bedrijvenpark is vanaf de snelweg A1 binnen vijf minuten en zonder verkeerslichten te bereiken.

Kavels op maat

Het bedrijvenpark bestaat uit meerdere bedrijvenzones van kavels die gelegen zijn rondom een centraal park van groen en water. Daardoor krijgt het bedrijvenpark een hoogwaardige en representatieve uitstraling en wordt een prettige werkomgeving gecreëerd. Er zijn verschillende soorten uitgeefbare kavels, van toplocaties met een hoge representativiteit tot kavels voor bedrijven met een bedrijfswoning. Op het bedrijvenpark worden de kavels zoveel mogelijk op maat aangeboden.

Planbegeleiding

Naast uitstraling en imago wordt op Zenkeldamshoek aandacht besteed aan het gebruiksgemak voor de bedrijven. Een deskundig “account management team” zal u gedurende het gehele plan- en vestigingstraject begeleiden om de grondaankoop, het verkrijgen van de benodigde vergunningen e.d. zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Cijfers en feiten

  • Locatie 40 ha., totaal 28 ha. netto uitgeefbaar;
  • Kavels op maat direct beschikbaar;
  • Grondprijs per m² vanaf € 110,00 excl. BTW;
  • Direct gelegen aan de N347;
  • Snelweg A1 op 5 minuten afstand. 

Meer informatie?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de verkoopmanager Bas van ’t Hag: 0547-857100 of mobiel 06-51061891.