College bezoekt “nieuw” bedrijf FS Solutions

04 december 2018 15:38

In de zomer verhuisde FS Solutions vanuit Rijssen naar Goor en begin november werd de officiële opening gevierd van het gloednieuwe pand aan de Klavermaten. Op vrijdag 23 november ontving Goorse ondernemer Peter Horselenberg samen met Wierdense compagnon Erwin Voortman en hoofd marketing Saskia Slotman het college van burgemeester en wethouders.

Wethouder Pieter van Zwanenburg, die op 8 november ook de officiële openingshandeling mocht verrichten, vat het bezoek samen: “Hier zie je dat techniek, vakmanschap en kennis bij elkaar komen. Dit prachtige kennisbedrijf is een aanwinst voor onze gemeente, zeker als je bedenkt dat een groot deel van de werknemers uit Goor en omstreken komt.” Burgemeester en Wethouder zagen in de kantoren en de hal hoe diverse transportbanden worden ontwikkeld. FS Solutions verzorgt sinds 2005 het interne transport voor uiteenlopende industriële opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland. Met transportsystemen op maat leveren zij onder andere aan machinebouwers in verschillende branches bijvoorbeeld food, tabak, logistiek en farmacie.

Innovatieve techniek is niet genoeg om je klanten te ontzorgen volgens ondernemer Peter Horselenberg: “Er zijn veel goede producten, maar de mens maakt het verschil. Dat is echt de basis en daarom zijn we erg blij dat we weinig verloop hebben in ons personeel. Er is bij ons ruimte om fouten te maken, want dat moet als je dingen elke keer beter wil gaan doen. De beste relaties hebben we met klanten waar de grootste fouten zijn gemaakt én die zijn opgelost. Daardoor hebben we zowel de kennis als flexibiliteit om oplossingen aan elkaar te knopen en onze klanten het beste van dienst te zijn.” Naast FS Solutions houdt compagnon Erwin Voortman zich bezig met PS Nederland, een bedrijf waarmee FS Solutions nauw samenwerkt. PS Nederland is nog gevestigd op de “oude” locatie in Rijssen en ontwikkelt oplossingen voor elektrotechnische systemen. De combinatie met FS Solutions zorgt ervoor dat er een totaaloplossing geboden kan worden voor intern transport met geïntegreerde besturing.

Gemeente Hof van Twente heeft maar liefst 3.000 bedrijven. Deze ondernemers werken mee aan een sterke economie en daarmee aan een gezonde en leefbare gemeente voor iedereen. Het college van Burgemeester en Wethouders gaat regelmatig op bedrijfsbezoek om een kijkje achter de schermen te nemen. Wilt u het college ook ontvangen? Neem dan contact op met het Ondernemersloket Hof van Twente, Renée Kleywegt via tel. 06-1938 4489.

Rondleiding door de hal van FS Solutions

Rondleiding door de hal van FS Solutions. v.l.n.r. Ellen Nauta (burgemeester), Saskia Slotman (Marketing FS Solutions), Pieter van Zwanenburg (wethouder), Wim Meulenkamp (wethouder), Erwin Voortman (ondernemer), Peter Horselenberg (ondernemer).

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/12/artikel/college-bezoekt-nieuw-bedrijf-fs-solutions-3456.html