Praat als ondernemer mee over efficiënt vervoer en goede bereikbaarheid van Hof van Twente

24 januari 2019 13:15

Hof van de toekomst

Bijeenkomst 31 januari 2019 

Hoe zorgen we dat toeleveranciers en klanten/toeristen ons goed kunnen blijven bereiken? Hoe ziet het woon-werkverkeer van de toekomst eruit? Voor ondernemers gaat mobiliteit om efficiënt vervoer van goederen van en naar bedrijven en een goede bereikbaarheid voor klanten en personeel gebruikmakend van weg, water, spoor, lucht en leidingen. Daarom vindt op donderdag 31 januari een bijeenkomst voor ondernemers rondom dit thema plaats in het gemeentehuis. 

De energietransitie en digitalisering bieden kansen om te innoveren en zullen ook iets gaan betekenen voor de toekomst van Hof van Twente. Frans Schuitemaker, voorzitter van het ondernemersplatform Hof van Twente, heeft daar met zijn jarenlange ervaring in mobiliteit wel ideeën over en deelt deze tijdens de bijeenkomst van 31 januari in het gemeentehuis in Goor, maar daar blijft het niet bij: “We hebben mooie bedrijven in de Hof die wat te bieden hebben als het gaat om de mobiliteit van de toekomst, maar hoe gaan we dat aanpakken? Dat doen we uiteraard het liefst samen met ondernemers uit de Hof en daar moeten we vandaag mee beginnen. Daar gaat het deze avond om.”

Wethouder Wim Meulenkamp vult aan: “Deze ontwikkelingen hebben impact op de manier waarop onze bedrijven zijn ingericht en hoe onze infrastructuur is opgezet. Daar horen vragen bij die we met elkaar moeten beantwoorden zoals: wat is onze gezamenlijke ambitie in Hof van Twente? Hoe zorgen we dat toeleveranciers en klanten/toeristen ons goed kunnen blijven bereiken? Hoe ziet het woon-werkverkeer van de toekomst eruit? Deze bijeenkomst is daar een eerste stap in, maar daar blijft het wat mij betreft niet bij, we moeten vooral ook echt dingen gaan doen.” 

Vervoerder Keolis, Regio Twente en GreEnbike Twente verlenen hun medewerking aan deze interactieve avond.

De bijeenkomst vindt op 31 januari plaats in het gemeentehuis in Goor van 19.45 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan via het Ondernemersloket van Hof van Twente (ondernemersloket@hofvantwente.nl).  

Het Ondernemersplatform Hof van Twente werkt samen met het college aan een economisch sterk Hof van Twente. Eén van de actuele thema’s is mobiliteit. Dat is de aanleiding voor deze bijeenkomst.

Kijk voor meer informatie over Hof van de toekomst op; www.hofvantwente.nl/hofvandetoekomst 

Hof van de toekomst campagneposter

Hof van de toekomst campagneposter

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/01/artikel/praat-als-ondernemer-mee-over-efficient-vervoer-en-goede-bereikbaarheid-van-hof-van-twente-3470.html