Mooie opkomst tijdens eerste Hof van de Toekomst

05 februari 2019 14:02

 

Tijdens de eerste Hof van Innovatie sprak Frans Schuitemaker over trends in mobiliteit en welke kansen daar liggen voor ondernemers in de Hof. Ruim vijftig ondernemers en andere belangstellenden luisterden in de raadzaal niet alleen naar de visie van de voorzitter van het Ondernemersplatform, maar ook naar een viertal initiatieven en ideeën over ander andere e-bikes in de Hof, deelautosysteem, terugverdienen van investeringen in duurzame mobiliteit en laadpalen in de Hof.

Wethouder Wim Meulenkamp opende de avond met de oproep om niet bang te zijn voor innovatie, maar de kansen aan te grijpen om voorop te lopen. Naast het centrale programma namen aanwezigen onder leiding van Mignon Sanchez (GreEnbike Twente), Irma Lissberg (Agenda voor Twente), Ilona Falk (Gemeente Hof van Twente) en Ruben van den Burg (Keolis) deel aan thematafels om door te praten over verschillende mogelijkheden.

Als opvolging zijn onder andere binnenkort twee bedrijfsbezoeken gepland. De eerste is op 21 maart rondom Duurzaam Rijden bij Autobedrijf Lesscher van Hengeveldse ondernemer Rob Lentelink. Het tweede bezoek is op 10 april op uitnodiging van Ruben van den Burg (uit Goor) bij twee projecten van Keolis in Rijssen-Holten en Apeldoorn. Ondernemers in de Hof zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Het Ondernemersplatform Hof van Twente werkt samen met het college aan een economisch sterk Hof van Twente. Eén van de actuele thema’s is mobiliteit. Andere thema’s volgen. Informatie is te vinden op www.hofvantwente.nl/hofvandetoekomst. Voor meer informatie kunt u terecht bij Renée Kleywegt van gemeente Hof van Twente (r.kleywegt@hofvantwente.nl)

 

Bijeenkomst Hof van de Toekomst januari 2019

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/02/artikel/mooie-opkomst-tijdens-eerste-hof-van-de-toekomst-3504.html